Mobiele pinautomaten bij evenementen

pinautomaat

Veel ondernemers hebben niet meer alleen een stenen winkel, maar zijn daarnaast veelvuldig te vinden op evenementen. De laatste jaren zijn de evenementen en festivals in Nederland enorm aan het toenemen, dus als ondernemer kun je er eigenlijk niet meer omheen.

Betalingen accepteren op evenementen

pinautomaatEchter betalen op zo’n evenement kan een barrière vormen. Je wilt immers geen potentiële klanten wegjagen, maar je hebt niet de beschikking over een vaste pinautomaat. Contant betalen doet het winkelend steeds minder, de pinpas gaat overal mee naar toe of er wordt zelfs mobiel betaald via de smartwatch of smartphone. De oplossing is de mobiele pinautomaat speciaal voor ondernemers op evenementen. Daar kan paqar hulp bij bieden. Een specialist op het gebied van mobiele pin apparatuur!

Huren van een pinapparaat

Zo’n mobiele pinautomaat werkt via het lokale wifi netwerk en kun je eenvoudig huren. Zeker als je incidenteel op een evenement, festival of beurs staat is dit een perfecte oplossing. De verhuurder zorgt ervoor dat alles voor je geregeld wordt, van de installatie tot de bonrollen. Zo’n pinautomaat is standaard ingesteld op pinbetalingen, maar wanneer je ook creditcardbetalingen wilt kunnen ontvangen, dan kun je dat ook laten instellen. Vaak moet je daar wel een extra bedrag voor betalen naast de normale huurkosten natuurlijk.

Dus ben je een ondernemer die vaker op evenementen en beurzen staat of dat wil gaan doen, overweeg dan vooral een mobiele pinautomaat. Hierdoor behoud je klanten en zorg je er tevens voor dat je veel minder cash geld bij je hebt, wat ook nog eens veiliger is. Doe onderzoek naar wie voor jou de beste aanbieder is en doe je voordeel met een mobiele pintautomaat.